Villasukkarakkautta – Ihan musta

26,00 

Tämän kirjan modernit ja tyylikkäät villasukkamallit täyttyvät graafisista, suoralinjaisista ja selkeistä kuvioista mukaillen hieman myös pehmeämpiä linjoja

Osasto:

Kuvaus

Kirjailija: Jonna Kalliomäki

Kustantaja: Readme.fi

Kieli: suomi

Julkaistu: 2023

Sivumäärä: 248

Nämä kirjoneulekuviot sopivat vaikeusasteiltaan useimmille neulojille. Mukana on helppoa ja helpohkoa kirjoneuletta mutta myös pidempiä lankajuoksuja ja kolmen langan kirjoneuletta.

Kirjan mallit on suunniteltu ja neulottu lempivärilläni mustalla, mutta myös värejä rakastavat on otettu huomioon, ja kaikki mallit on neulottu ja kuvattu myös ihanilla väreillä.

Mallit on suunniteltu kahteen varren leveyteen, ja jalkaterät on helppo muokata moneen eri pituuteen. Mallit sopivat kuvioinneiltaan ihan kenelle vain, joten voit neuloa samat sukat vaikka koko perheelle. Langan paksuus on kaikissa malleissa sama, löydät sopivat langat joko omasta lankavarastostasi tai markettien hyllyistä.

Jonna Kalliomäki on tullut neulesuunnittelijana tunnetuksi JonSukat tuoteperheestään, joka nousi neulojien keskuudessa suureksi hitiksi vuodesta 2019 alkaen tähän päivään.

Omistuskirjoitus

Kirjani sisältää halutessasi omistuskirjoituksen. Voin myös kirjoittaa sen lahjan saajan nimellä ja lähettää suoraan hänen osoitteeseensa. Kirjoita kassalla tähän varattuun viestikenttään, mikäli haluat omistuskirjoituksen itsellesi tai jonkun muun nimellä.

Kysyttyä

Kaikki ohjeeni on tehty paksummalle sukkalangalle (100 g / n.200 m), koska oma neulontakäsialani on löysä. Haluan aina koeneuloa itse omat mallini ensin, niin ohuella langalla neulominen ei ota sujuakseen. Mutta monet neulojat ovat kertoneet, että he ovat kokeilleet leveämmän koon ohjeilla ohuemmalla langalla ( 100 g / n.260 m) ja onnistuneet melko hyvin saamaan haluamansa koon. Suosittelen siis kokeilemaan!

Tuotteiden toimitusaika

Kirjojen toimitusaika on
2 – 4 työpäivää

Edulliset toimituskulut

1 kirja 6,50 €
2 kirjaa 7,90 €

Ilmainen toimitus

Kun tilaat vähintään kolme kirjaa kerralla

Go to Top